Powerwalk nr 2

Har varit ute på en till powerwalk nu...och innan körde jag Zumba i 30 minuter.....asjobbigt!!!

Nu är iallafall Agnes på väg hit, vi ska fika, dricka kaffe och prata massa skit! Ska bli så kul...saknat dig gumman!!! <3

Det blir lätt att man tappar kontakten med vänner när man inte mår bra och inte orkar vara social...men äkta vänner finns kvar hur lång tid det än går! Och jag är tacksam över de vänner jag har! Iofs inte så många men några få riktigt nära!

Ha en fortsatt trevlig dag!! // Sofie

Powerwalk

Idag har jag varit ute på en powerwalk...tog kidsen till dagis sen så gick jag o vovven i ca 1 timme...o nu har jag kört ett pass Zumba..! :-)

Nu är det duschen som väntar sen ska jag knalla ner till Ica och posta lite paket...! Och vid 13 14 tiden får jag besök av finaste Agnes!!! <3 <3 <3

Nej nu duschen....ha en bra dag alla!!! // Sofie

Night from hell

Har haft en riktigt usel natt....kunde inte sova, ångesten var på topp, medicinerna funkade inte, dumma tankar, tänkte sticka hemifrån och bara få "glömma", drack mer alkohol men det hjälpte inte heller...dumt kanske ja men gjort som gjort.

Har haft tokångest idag och mått skit hela dagen...somnade i soffan i 2 timmar iallafall, sen vaknade jag upp o mådde jätteilla...vet inte va det är...ångest troligtvis...!

Jag vet varför jag fick sån ångest..jag blir bara så jävla ledsen, jag vill inte att det ska vara så, jag vill kunna vara normal, jag vill att min man ska känna sig glad och inte bli ledsen. Men jag vet hur mycket det tär och hur jobbigt det är...Sex, det e så otroligt jävla jobbigt ibland! Flashbacks, sparkar och slag, livrädd och illamående. Det är inte normalt.... tänk vad många människor som vill vara "speciella" och annorlunda...det enda jag önskar mig är att få vara "vanlig och normal".

Puss o hej// Sofie

Ångest

Jävla piss-ångest! Försvinn!!! Orkar inte med det längre...inte nu... jag vill må bra. Jag vill vara normal, göra saker som normala människor, bara vara en vanlig männsika, inte nån jävla basketcase! Psykfall som min förra psykolog kallade mig...!

Jag vill bara lägga mig ner, dra täcket över huvudet, trolla bort det dåliga och vakna upp och tiden har gått tillbaka 3 år igen. Jag har tappat 3 år av mitt liv!!!

Hokus pokus filliokus...

Nej det funkade inte den här gågen heller....

// Sofie

Besök

Har haft finbesök av käraste Mami!!! Vi hade så kul ihop, vi va till IKEA och handlade lite småprylar, sen åkte vi till elgiganten och köpte en ny köksfläkt. Handlade lite mat och fikade när vi kom hem...sen tog vi en liten powernap i soffan;)

Hämtade kidsen på dagis...men tog bilen idag för det var så jävla kallt....sen shoppade jag för ca 12 000:-!!! haha
Nej men det är sant...beställde en ny spis och diskmaskin...det blev i rostfritt precis som kylskåpet och frysen vi har....kommer nog bli fett snyggt!!!

Bloggar mer imorgon för nu är jag så jävla trött...kidsen vaknade 06.00 imorse....=död mamma!

Sov gott sötnosar!! // Sofie

Sprudlande

Kreativiteten sprudlar i mig just nu...jag sitter med lurarna i öronen o lyssnar på musik, sjunger och målar för fulla muggar!
Idag blev det ett porträtt av en kille....kan visa er sen när den e klar...! Om ni vill?! haha

Det e dock fortfarande kaos mellan brorsan hans tjej och mig o maken...blir så trött på allting...vad har jag gjort för fel? Man har väl rätt att ha egna åsikter och man får väl säga som man tycker?!? Mycket bättre att vara ärlig tycker jag! Menmen....

Idag har jag iallafall varit till min psykolog...blev dock ett snabbt möte eftersom hon hade en annan patient också...men hon skulle ringa upp mig vid 15.00 idag så vi får prata lite mer...men sen träffar jag ju henne på fredag igen!
Vi ska skriva det nya kontraktet nästa vecka...

Har ni hört låten fucking perfect med Pink...den e så jääävla bra!! Så det så! heh

Idag kommer kära Mami hit efter anhöriggruppen...kul! Va ett tag sen vi sågs! <3 Love Ya Mami!!!

Idag ska jag o grabbarna svulla pannkakor! En given hit hos de små! :-)

Nu....cigg.....som vanligt ;-)

Kraam// Sofie

Gruppen

Idag har jag varit på DBT-gruppen...kändes skönt o få komma dit...det enda va att jag blev så jävla arg bara...! Ibland blir det så, det känns som det kokar över...så jag aksta sönder en penna, sparkade i några dörrar och låste in mig på toan. Men efter en stund så gick jag in igen...
Alla tjejerna e verkligen så underbara! Allihop och det är en fin grupp!!

Min psykolog vabbade idag men jag fick tid imorgon istället! Men det kliar i fingrarna på mig, jag vill men ändå inte! Jag vet att det hjälper för stunden...Men nu har jag inte självskadat mig på en månad!?!! Helt sjukt!! har typ aldrig hänt!

Och här sitter jag nu med mina tankar. Tänk vad mycket man kan tänka! Jag tänker o tänker o tänker...det tar liksom aldrig slut. Hela tiden, tänker, grubblar, undrar...ibland känns det helt ärligt som att jag verkligen är galen, att det är något stort fel på mig...förutom borderline... Är det normalt att gå och tänka såhär mycket? Och vad är normalt och vad är onormalt? Kanske vet vi ingenting, kanske vet vi allting.
Jag vet att jag tänker mycket, så då tänker jag på det jag tänker på och så tänker jag på att jag tänker att jag tänker för mycket....krångligt va?! Såhär snurrar det i mitt huvud....dag ut och dag in...tänk tänk tänk!!!

Tillbaka till lite värdsliga saker: Vi MÅSTE verkligen köpa en ny spis eftersom vår pajjade...så det blir en svart spis och en svart diskmaskin...kommer nog passa skitbra i vårt svarta högblanka kök! Men fasen va dyrt det är! Gaaaalet!!! Skulle vilja lägga pengarna på något roligare...typ en resa med familjen...men men...that´s life I guess!

Nu ska jag snart hämta grabbarna på dagis...

Förresten så fick jag ett meddelande från en musiker från USA som jag diggar skitmycket (osignad)...tror ni jag vart nå glad då?! :-) <3 <3 <3 Awesome!!!!

Nu altanen och en cigg! Bye bebes// Sofie


Fixar

Fixar o trixar lite med den nya designen... tar sitt lilla tag...

Men nu cigg och sen soffhäng!

Puss//Sofie

Sitter och lyssnar på musik... när jag låg inne på psyket o mådde skit lyssnade jag på Timbalands låt Kill yourself...passande va?! Måste ha lite ironi och självdistans!

Snart ska jag o hämta kidsen på dagis men först måste jag posta ett paket.

Imorgon är det gruppen och psykologsamtal som väntar...känner att jag verkligen behöver gå! Känslorna i kroppen börjar bli riktigt jobbiga nu...det liksom bubblar i kroppen på mig, jag är orolig i kroppen. Kan inte sitta still, antingen sitter jag och darrar med benen eller så håller jag på med armarna och fingrarna...men mest e det benen och fötterna som vickas och pendlas...

När jag får riktig panikångest brukar jag sitta och vagga kroppen och gömma ansiktet i händerna...försöker stänga in mig själv!

Jag och CW (min psykolog) pratar om riktigt tuffa saker nu...hon ser att det äter upp mig inifrån, jag försvinner bit för bit...

Minnena från sexuella övergreppen finns i mitt huvud nästan jämt, minnesbilder sjuka äckliga minnen. Jag blir galen snart...jag vill inte se, inte minnas, bara glömma!

Det var mycket enklare när man kunde vara passiv, bara ligga där...försvinna in i min lucka. När jag var tvungen att vara aktiv var det svårare...men jag blev en mästare på att stänga av. Det var som att jag gick ur min egen kropp, jag var inte där under tiden, jag flydde.
Jag försökte gång på gång ta mig därifrån, jag skrek grät och var panikslagen. Men jag glömmer inte hans ögon, alldeles svarta, han var som en helt annan människa. Min rädsla för pappa var så stor..jag vågade inte...han skulle ha slagit ihjäl mig, dödat mig. Det hotade han med hela tiden...!

Idag saknar jag Pia jättemycket! Skulle bara vilja ringa henne och få prata lite, jag skulle vilja träffa henne igen...hon kommer alltid ha en STOOOOR plats i mitt hjärta! Utan hennes hjälp hade jag inte levt idag, hon drog upp mig från skiten när det knockade mig och jag kommer vara henne evigt tacksam! <3 Det finns änglar därute!

Nej nu off to dagis// Sofie

Ny blogg!!!

Hej hopp!
Nu har jag bytt bloggadress! Var tvungen att byta pga att folk jag inte ville skulle läsa den hade fått tag på bloggadressen och satt och läste den i smyg...!

Så nu kommer jag blogga härifrån istället!!

Enjoy friends!// Sofie

Välkommen till min nya blogg!