Shoppat

Så nu har jag varit o shoppat. Blev lite trosor, skjortor till kidsen och en superfin klänning till mig som jag ska ha på bröllopet. Nu är det bara skor som fattas sen e allt kirrat o klart!!!

Sprang in en sväng på Maxi på hemvägen o handlade hem till pannkakor idag!

Sen har vi utvecklingssamtal med dagis idag...ska nog gå bra!

Men usch vad jag bävar inför imorgon! Försöker o inte tänka på det men det e skiiiiiitjobbigt!!! Kommer o ta några lugnande så jag kanske kan dåsa bort lite...!

Aja puss på er// Sofie

Ny vecka

Ny vecka, nya tag! Kämpa på och försöka ha det bra!

Nu ska jag ta o göra mig iordning, gå ut med vovven, in till nacka en sväng, försöka hitta skjortor till kidsen och fina tröjor dom kan ha över på kvällen (till bröllopet) o så ska jag försöka hitta en klänning till mig och ett par snygga klackar!

Men förs cigg o kaffe...

Ha en fin dag alla!!! // Sofie

1 maj

Nu har snart hela dagen gått. Jag har sovit druckit vatten, kaffe och badat i jacuzzin...! Ätit McDonalds med mina små busar. Efter jag suttit i över en timme hos den minsta för o få honom o sova så fick jag skitont i ryggen.

Maken masserade och sen började jag bara storgråta...fick en panikångest-attack :-( tror det e alkoholen som gör att man blir mer känslig och känslosam! Men nu är det lite bättre redan...

Ska nog ta o gå o lägga mig snart, så jäkla seg idag! Hur skönt är det inte o krypa ner undeer sitt duntäcke i ett svalt mörkt sovrum och så har man världens finaste barn som ligger och sussar bredvid sig! *underbart*

Nu ska jag ta o dricka lite mer vatten sen blir det nog sängen...får se vad jag hittar på imorgon...kanske en sväng till Nacka?!? :-)

Pusspuss// Sofie

Sliten

Ouff shit va sliten jag e! Har typ sovit av o till hela dagen!
Men SHIT VA KUL JAG HADE IGÅR!!!! Tack til världens bästa tjejer!!!! + grabbarna som däckade före oss tjejer! haha

Grillade en massa god mat igår, sallad, halloumi-ost, majskolvar....ja sjukt mycket mat men fan va gott det va! Drack vin och satt o snackade hela kvällen!!! Tacktacktack för en toppendag!!!

Blev för mycket för gubben igår så han började räva lite... :-/ Men han mår superbra idag.... så nu e han o hämtar hem kidsen....saknar dom så galet mycket!!! Sen blir det dagen efter-mcdonalds mat haha!!!

Puss puss// Sliten Sofie