Frissan

Idag har jag varit hos min psykolog på samtal...gick bra men fick en läxa tills på fredag...ringa ett obehagligt samtal...men det ska nog gå!

Efter samtalet åkte jag till frissan och klippte o färgade håret...så nu e jag verkligen blondinis! 680:- pix....pillit o pra!

Igår va jag till gruppen, det gick också bra och efter det åkte jag hem till en av tjejerna i gruppen och drack lite kaffe och snackade lite...var supermysigt!!!

På fredag åker barnen till mormor över helgen så jag o maken ska gå på bio på fredag. Blir nog scream 4 eller total invasion eller vad den nu hette...

På lördag har jag bjudit hit 2 tjejkompisar + en av tjejernas pojkvän. Så vi ska grilla, dricka lite gott o ha det trevligt! Ska verkligen bli superkul o jag ser fram emot det som fan!!! O gubben med...han tycker det ska bli skitkul! :-)

Nästa vecka har jag en sjukt jobbig läkartid på specialistkliniken...måste gå den här gången...men fan fan fan va jobbigt det är! Men jag ska ta mina lugnande + någon extra så ska det väl kanske lösa sig!

Nu ska jag gå o ta mig lite glass och mysa i soffan...ikväll är det Grey´s som gäller!!!

Heijpa// Sofie


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback